Bhutan – locul 33 în Topul Mondial al Persecuției

De unde vine persecutia

Crestinii din Bhutan sunt vazuti si tratati ca niste tradatori ai ceea ce in aceasta mica tara din Asia este considerat ca fiind spiritul national. Guvernul actioneaza cu o mana de fier pentru a mentine unitatea si identitatea nationala prin suprimarea oricaror elemente „straine”, inclusiv a crestinismului.

Conform autoritatilor, definitia identitatii bhutaneze este budismul si se iau toate masurile pentru a elimina orice grupuri care sunt percepute ca fiind o amenintare.

Credintele religioase etinice au fuzionat cu budismul, fapt care a indepartat si mai mult credinta crestina, in special in centrul si estul tarii.

Cei care se convertesc la crestinism sufera multa persecutie din partea membrilor familiei pentru a renunta la crestinism si a se intoarce la sistemul etnic budist de religie si traditii.

Citește mai departe:

https://www.stiricrestine.ro/2018/09/09/bhutan-locul-33-intopul-mondial-al-persecutiei/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Bhutan – locul 33 în Topul Mondial al Persecuției

  1. Pingback: Bhutan – locul 33 în Topul Mondial al Persecuției — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.