Tunisia – locul 30 în Topul Mondial al Persecuției

De unde vine persecuţia

Persecuţiei în Tunisia provine în cea mai mare parte din atitudinea ostilă a societăţii islamice faţă de creştini. Chiar dacă autorităţile ţării au devenit mai tolerante faţă de creştini, în special după evenimentele generate de Primăvara Arabă din 2011, există totuşi o tendinţă de creştere a învăţăturilor islamice radicale. Străinii se bucură de mai multă libertate religioasă, însă asta doar atât timp cât nu se angajează în activităţi de evanghelizare. Ca şi în alte ţări unde islamul predomină, convertiţii la credinţa creştină care sunt foşti musulmani experimentează cea mai intensă persecuţie. Aceasta vine din partea familiilor, a comunităţilor în care trăiesc şi a autorităţilor.

Citiți mai mult accesând:

https://www.stiricrestine.ro/2018/08/30/tunisia-locul-30-in-topul-mondial-al-persecutiei/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tunisia – locul 30 în Topul Mondial al Persecuției

  1. Pingback: Tunisia – locul 30 în Topul Mondial al Persecuției — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.