CE POȚI FACE PENTRU MISIUNE, DACĂ NU POȚI MERGE ÎN MISIUNE ?

Ce poți să faci pentru misiune, dacă ai lucarea aceasta pe inimă, dar momentan nu poți merge în misiune? Știu că sunt persoane care au pe inimă misiunea, dar momentan nu pot merge. Sunt trei lucruri pe care vă încurajez să le faceți și care sunt la îndemâna celor mai mulți dintre noi:

1.Să te rogi cât poți pentru misionari și pentru oamenii nemântuiți, în special pentru cei nemântuiți din zonele unde n-a ajuns Evanghelia sau unde lucrează misionari.

2. Dacă poți chiar să dăruiești ceva bănuți pentru misiune, este un pas în plus. Nu contează suma atât de mult cât contează inima cu care dăruiești. Din puținul tău pe care-l ai, dacă ești dispus/ă să susții misiunea, Domnul se va bucura mult și îți va răsplăti. Atât cât poți înseamnă ceva semnificativ. Aportul tău va aduce un plus misiunii, de asemenea va aduce sentimentul, siguranța și bucuria împlinirii tale.

3. Motivează și pe alții să se implice. Spune și altora despre nevoia de implicare. Vorbește și cu alții despre misiune și încearcă sa-i motivez la rugăciune, la susținere financiară sau poate chiar ei să meargă la școală de misiune și apoi să meargă în misiune. Fă-le cunoscut ce înseamnă misiunea și binecuvântarea de a fi parte acestei lucrări mărețe. Dacă ai înțeles misiunea, spune și altora despre frumusețea prețului plătit pentru implicarea în misiune.

Dacă iei in considerare unele din aceste 3 aspecte sau poate chiar toate, să știi că aportul tau este foarte mare în misiune. Ești parte la misiune chiar dacă tu momentan nu poți merge. Ești deja în lucrarea de misiune, iar Domnul va considera că faci parte din echipa celor care își aduc aportul ca Evanghelia să ajungă la toate neamurile. Nu în ultimul rând, vei experimenta o viață cu adevărat împlinită, pentru că ai înțeles planul lui Dumnezeu, ai înțeles inima lui Dumnezeu, iar tu ai ales să fii sensibil/ă la inima și planul lui Lui cu privire la lumea întreagă și la viața ta.

Silviu Luncan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la CE POȚI FACE PENTRU MISIUNE, DACĂ NU POȚI MERGE ÎN MISIUNE ?

  1. Pingback: CE POȚI FACE PENTRU MISIUNE, DACĂ NU POȚI MERGE ÎN MISIUNE ? — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.