Fericiți sunt cei împăciuitori

Facerea de pace este o atitudine pozitivă care produce o bună sănătate spirituală cât și mentală, iar cel care are această atitudine, conform spuselor lui Isus, este de invidiat și felicitat. Promisiunea celei de-a șaptea Fericiri este că împăciuitorii „vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!”. De ce sunt chemați așa? Pentru că ei sunt fii ai lui Dumnezeu, pentru că ei au chipul Tatălui în duhul lor.

“Dumnezeu era în Hristos, împăcând lumea cu Sine, neţinându-le în socoteală păcatele lor, și ne-a încredinţat nouă propovăduirea acestei împăcări.” (2 Corinteni 5:19)

Dumnezeu dorește, acum, ca noi să facem ceea ce făcuse El, cât a fost pe pământ – El ne angajează în aceeași misiune de împăcare a oamenilor cu El, prin Cristos Isus. Cei care sunt împăcați în interior cu Dumnezeu și căutând să-i împace pe alții cu El, sunt cei mai sănătoși și cei mai fericiți oameni de pe pământ. Ei fac lucrarea Cerului!

Noi simțim cu Dumnezeu atunci când îi aducem pe oameni să se împace cu El.

Tatăl meu, mă rog să mă ajuți să semăn tot mai mult cu Tine. Tu ești un Tată bogat în îndurare și plin de pace – fă-mă să semăn tot mai mult cu caracterul Tău divin. Ajută-mă să respir pacea Ta peste tot unde întâlnesc oameni. De dragul numelui tău, Doamne.

Îți doresc un weekend binecuvântat!

Sursa:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005064642472

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.