Eu cred ca acum este timpul potrivit sa finalizam proiectul asumat de 3,5 milioane de romani pentru sustinerea familiei normale (naturale).

Avand in vedere framantarile sociale prin care trece Romania in ultima vreme, am sentimentul ca diavolul doreste cu orice pret sa ne distraga atentia de la adevaratele probleme care ar trebui sa ne preocupe in mod special pe noi crestinii.

Este imortant sa ne luptam cu politicienii coruptii. Numai ca pe ei o sa-i avem tot timpul printre noi, in toate partidele politice.

Eu cred ca acum este timpul potrivit sa finalizam proiectul asumat de 3,5 milioane de romani pentru sustinerea familiei normale (naturale).

In vederea indeplinirii acestui proiect, va cer tuturor celor care credeti in familie, asa cum a creato Dumnezeu, sa ne rugam si sa postim pentru acei oameni, sau acel om (politician), care consideram noi ca ar putea pune umarul la indeplinirea acestui deziderat.

In opinia mea, daca va trece si anul acesta si nu se va declansa referendumul, anul viitor va fi aproape imposibil, avand in vedere ca in Romania vom avea alegeri, atat pentru Parlamentul UE, cat si alegeri prezidentiale.

In acelasi timp, interesul si entuziasmul pe acest subiect va scadea, cu cat trece timpul mai mult. Si diavolul si „supusii” lui stiu asta.

Prin urmare, indraznesc sa va provoc din nou pe acest subiect, deoarece consider ca acum este singurul moment in care mai putem face ceva.

Toti cei care constientizati importanta temei si momentul istoric in care se mai poate face ceva pentru familia normala, puteti distribui articolul. Va multumesc!

Luca Deneș

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Eu cred ca acum este timpul potrivit sa finalizam proiectul asumat de 3,5 milioane de romani pentru sustinerea familiei normale (naturale).

  1. Felicitari Luca!

Comentariile sunt închise.