Când frica este dușmanul tău…

Când eram mică aveam bănuiala că tot ce era în jurul meu îmi crea probleme.

Prima dată mi-a fost frică de întuneric. Apoi mi-a fost frică de lepră, acea boală mortală menționată în Biblie. Apoi aveam impresia că cineva avea de gând să mă răpească și să îmi facă rău. Această stare a fost urmată de teama că părinții mei vor muri sau că eu voi muri în timpul somnului.

Frica îmi era cel mai mare și mai puternic dușman, însă într-o zi, cineva mi-a spus niște versete care să îmi aducă pacea atunci când teama îmi bătea la ușă. M-au ajutat atât de mult, iar încrederea mea în Hristos a fost mai tare.

Frica poate fi un dușman mare. Dacă o lăsăm să câștige teren, ne va distruge încetul cu încetul, amețindu-ne în fel de fel de stări de anxietate și depresii. Este adevărat, frica poate apărea oricând, doar sunt atâtea cauze în această lume, dar Dumnezeu ne-a dat putere să o învingem prin adevărul Său și ne-a dat putere să privim țintă la El în loc să alimentăm teama în Inima noastră. Atunci când acordăm toată atenția noastră fricii, ne punem pe noi în mijlocul lucrurilor, devenind egoiști. Consideră aceste afirmații: „Visurile mele nu se vor împlini vreodată. Nu mă voi mărita curând. Dacă nu voi putea avea copii?”

Citește mai mult:

http://partascuhristos.com/preluate/liza-proch-cand-frica-este-dusmanul-tau/

Acest articol a fost publicat în Mesaje pentru suflet. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Când frica este dușmanul tău…

  1. Pingback: Când frica este dușmanul tău… — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.