După protest…

În timp ce aștept deznodământul protestului (a fi sau a nu fi cu foc) cu „sufletul la gură”, mă tot bate-n cap întrebarea: de ce noi, Doamne? om avea parte de bucurie după răscoala poporului sau nu, om gusta din dulcea dreptate rară ca Luna (greu de găsit că-i doar una) ori ba, nu știu ce să zic. Dar atât cât pricep cele ce se petrec, pot spune că ne(-)am preFĂCUT-o cu mâna noastră. În unele momente viermele de mine își dorește să cunoască gândurile lui Dumnezeu despre România, marele popor creștin. Sper doar să nu fim premiați într-o zi cu toții pentru cel mai bun actor și cea mai bună interpretare a creștinismului. Dar ce spun, nici măcar fățărnicia nu o stăpânim în domeniul acesta. Va să zic că nu cunoaștem ce spunem că suntem.

Așadar, mă întreb, la sfârșitul acestei zile noi, românii, om întoarce fața înspre Dumnezeu? Om înțelege că fără frică de El, s-o ținem din protest în protest, bine tot nu ne-o fi? Pe cine să doresc să conducă țara asta? Un rău mai mic, că e mai bine? Asta nu-mi doresc (dar de nevoie împlinesc)! Îmi doresc să căscăm ochii mari la Scriptură și să pricepem că până nu ne curățăm inima ca națiune de corupție, ură, discriminare, ucidere, curvie, minciună, falsitate, nebunie…Doamne nu ne mistui…tot așe om rămâne ca până acum; nu de alta, dar tare mi că măru putred din sac a stricat tot sacul.

Versete cu posibilă relevanță pentru noi găsim în Isaia 24. Nu le postez. Eu mă duc mai bine să șterg praful din Biblie. Șterge-l și tu pe al tău!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.