Ce înseamnă a fi MISIONAR

Dragi prieteni,

A fi MISIONAR este una dintre cele mai frumoase chemări pe care Dumnezeul Secerișului ți-o face. Este o chemare apostolică, în care ești invitat să continui lucrarea din ”Faptele Apostolilor” în epoca post-modernă, la 20 de veacuri după acea perioadă, umblând pe aceleași urme, „ale Domnului Isus Hristos” și ale ”apostolilor”, în aceleași locuri și altele „la capătul pământului” și făcând aceleași lucruri: călătorii de evanghelizare sub călăuzirea Duhului Sfânt, facerea de ucenici și creșterea lor în Trupul lui Isus Hristos, urmând învățăturile Domnului Isus Hristos.

”Câmpul de misiune” este asemeni unui atelier în care lucrează un sculptor cu piatra, tu fiind cel care ești modelat în primul rând. Se ia o piatră cu anumite calități, se studiază în ea fibra și felul în care trebuie dăltuită să ia o formă finală ( ex: David – Michelangelo) și apoi se dăltuiește, se șlefuiește, ca ea să ia o această formă. Este nevoie de timp, de presiune, dar în același timp, de mâna caldă a sculptorului, ca ea să prindă forma din inima Lui.

Vă chemăm în această mare provocare la Școala de Misiune din Agigea, la CRST. Doi ani de formare biblică și misionară, timp în care puteți să ajungeți și pe unul sau două câmpuri misionare, să trăiți și să să vedeți cum ei lucrează.

Așa poți ajunge și la noi, în Madagascar, iar dacă Dumnezeu îți va vorbi mai mult,…, poți rămâne cu noi în lucrare.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.