Ogoarele sunt gata!

Cine va merge pentru noi? Isaia 6:8

Grâul este copt. Spicele sunt încărcate și aplecate până la pământ. Sezonul este optim pentru seceriș. Combinele stau în garaje cu rezervoarele pline. Dar, o mică mare problemă: nu avem șoferi.

Sunt în tabără la Dezna. O tabără diferită de cele consumatoare de energie fizică, ci mai degrabă procuratoare de energie spirituală și împuternicire pentru misiune externă și nu numai. Aproape 70 de tineri care în ciuda valului secularist, nu sunt pe ștranduri, nici pe plaje insalu re. Nu tocesc bulevarde poluate în toate sensurile. Nu. Aceștia au pus o săptămână din tinerețea lor, din vacanță, din viața lor deoparte pentru suflet. Pentru Dumnezeu.

Sunt tineri din Cluj, Turnu Severin, Oradea, Arad, Timiș, Caraș-Severin, București. Toți au Biblia în mână și pe brațe cursul Kairos. Doamne fă din ei încă 70 de ucenici, pe care să-i trimiți în toată lumea!

Mircea Deteșan, cu o pasiune excepțională și un foc ce arde în inima lui pentru lucrarea lui Dumnezeu, prezintă marea nevoie de misiune la nivel mondial. Sunt misionari invitați de pe teren, oameni care lucrează cu diferite grupuri etnice de pe Terra. Între ei amintim familia Balic Ștefan și Ioana, cea din urmă o fostă colegă de facultate pe care nu am mai văzut-o de vreo 12 ani.

Tabăra este organizată de APME prin Departamentul de Tineret și Misiune Comunitatea Arad(DTMCA), al cărui coordonator(rob) de serviciu sunt. Mulțumim echipei pentru organizare: Frații păstori Miron Popan și Ioan Șerban, Sergiu Culda, Claudiu Lulciuc, Teona Babuția și mulți alții care au fluidizat buna desfășurare.

Rugați-vă pentru noi! Pentru lideri, profesori, cursanți. Dumnezeu să facă cel mai eficient timp, iar Împărăția Cerului să aibă de câștigat prin noi, robii Domnului.

Cine va merge pentru noi? Și tu poți fi printre candidați! Nu vrei să te arăți apt? Și disponibil? Dacă ai citit acest mesaj, zi câteva vorbe în rugăciune pentru noi! Îți mulțumim anticipat!

Sursa:

https://onisimbotezatu.wordpress.com/2018/08/07/ogoarele-sunt-gata/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ogoarele sunt gata!

  1. Doamne ajuta!

Comentariile sunt închise.