Semnele Sfârșitului: DEZASTRU în Indonezia, după cutremurul de 7 grade pe scara Richter: Un prim bilanț indică cel puțin 37 morţi şi zeci de răniţi

Cel puţin 37 de persoane şi-au pierdut viaţa iar alte câteva zeci au fost rănite în urma seismului cu magnitudinea de 7 grade produs duminică în insula indoneziană Lombok, la o săptămână după ce un prim cutremur care a avut loc pe această insulă turistică, situată la est de Bali, a provocat 17 victime, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Agung Pramuja, un reprezentant al serviciilor de intervenţie din Mataram, principalul oraş al insulei, a indicat pentru AFP că bilanţul morţilor a ajuns la 37.

Mai înainte, un purtător de cuvânt al echipelor de salvare din Mataram anunţase 19 persoane decedate. Printre acestea, se aflau un copil de un an şi o persoană de 72 de ani.

Pe de altă parte, agenţia dpa, care citează din presa locală un oficial al agenţiei de gestionare a dezastrelor, relevă că 39 de oameni au murit în urma cutremurului de duminică, numărul cel mai mare de victime, 29, fiind înregistrat în nordul insulei Lombok.

Seismul, care a avut epicentrul la o adâncime de 10 kilometri, a fost urmat de circa 20 de replici, dintre care una cu magnitudinea de 5,4. Autorităţile au lansat imediat după mişcarea telurică o alertă de tsunami care a fost apoi anulată.

În anul 2004, un tsunami cauzat de un cutremur cu magnitudinea de 9,3 grade în largul insulei Sumatra (vestul Indoneziei) a provocat 220.000 de morţi în ţările riverane la Oceanul Indian, dintre care 168.000 în Indonezia.

Sursa:

https://www.stiripesurse.ro/dezastru-in-indonezia–dupa-cutremurul-de-7-grade-pe-scara-richter–un-prim-bilant-indica-cel-putin-37-morti-si-zeci-de-raniti–video_1281761.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Semnele Sfârșitului: DEZASTRU în Indonezia, după cutremurul de 7 grade pe scara Richter: Un prim bilanț indică cel puțin 37 morţi şi zeci de răniţi

  1. Dumnezeu sa se indure si sa lucreze

  2. Pingback: Semnele Sfârșitului: DEZASTRU în Indonezia, după cutremurul de 7 grade pe scara Richter: Un prim bilanț indică cel puțin 37 morţi şi zeci de răniţi — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde suf

Comentariile sunt închise.