Să continuăm să mijlocim pentru Venezuela! ATAC CU DRONE EXPLOZIVE

Atentat cu DRONE EXPLOZIVE împotriva preşedintelui Venezuelei. Nicolas Maduro a scăpat nevătămat

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a scăpat nevătămat dintr-un atentat cu drone încărcate cu explozibil, în timpul unei parade în Caracas. Discursul lui Maduro la 81-a aniversare a Gărzii Naţionale, transmis în direct la televiziune, a fost întrerupt de câteva explozii.

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro ţinea un discurs sâmbătă, cu ocazia celei de-a 81-a aniversări a Gărzii Naţionale. El se afla într-o tribună din care asista la parada militară. Discursul, transmis în direct de televiziuni, a fost întrerupt de câteva explozii. Panicaţi, sutele de oameni din jurul tribunei oficiale au fugit.

”A avut loc un atentat împotriva preşedintelui,” a anunţat la televiziunea naţională Jorge Rodriguez, ministrul Informaţiilor. ”Au eşuat şi vor eşua şi pe viitor. Preşedintele este viu şi nevătămat.”

Sursa: http://m.gandul.info/international/atentat-cu-drone-explozive-impotriva-lui-nicolas-maduro-presedinte-venezuela-esuat-17382654

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Să continuăm să mijlocim pentru Venezuela! ATAC CU DRONE EXPLOZIVE

  1. Pingback: Să continuăm să mijlocim pentru Venezuela! ATAC CU DRONE EXPLOZIVE — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.