Start… Începe construcția noului Templu!

Nu știţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuiește în voi și pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Și că voi nu sunteţi ai voștri? 1 Corinteni 6:19

Inițiativa regelui David de a zidi o Casă pentru Dumnezeu a dat naștere proiectului Templului, avându-l ca executant pe Solomon. Proiectul inițiat de Dumnezeu (care, de altfel, nu locuiește în temple făcute de mâini omenești), are o miză antropomorfică de excepție.

Templul de la Ierusalim a fost construit, dărâmat și reconstruit de mai multe ori. Astăzi este dărâmat, iar în locul lui se află moscheea lui Omar. Se va mai construi oare un nou Templu fizic? Se vor mai face slujbe? Va mai coborî slava Domnului? Va reînvia iudaismul? Probabil că da. Nu știm!

Când Domnul Hristos a fost acuzat că va dărâma Templul și îl va reconstrui în trei zile, se referea la Templul trupului său. Această acuzare a cântărit greu în dosarul execuției Mântuitorului. Apostolul Pavel reia mai târziu proiectul început de Hristos. Voi sunteți templul Duhului Sfânt. Cum?

1. Partea externă a Templului. Trupul vostru este Templul Duhului Sfânt. 1 Corinteni 6:9a. Asta indică faptul că este extrem de important modul în care avem grijă de corpul nostru. Îmbrăcăminte, alimentație, excese, dependențe, desfigurări, tatuaje etc. Și multe alte lucruri care pervertesc Templul. „Modul în care arăți, îmi oferă un flash în 4D despre caracterul tău” („Lacrimi și rouă”).

Trupul trebuie să fie îngrijit, iubit, hrănit corespunzător, păstrat în originalitatea lui, aceasta îl face special și unic. Așa a fost el conceput de Dumnezeu, original și frumos.

Citește mai mult accesând:

https://onisimbotezatu.wordpress.com/2018/07/30/start-incepe-constructia-noului-templu/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Start… Începe construcția noului Templu!

  1. Un articol interesant

    Apreciază

Comentariile sunt închise.