Andrew Brunson a fost mutat din închisoare în arest la domiciliu

Pastorul american Andrew Brunson a fost mutat din închisoarea în care era deţinut în Turcia, în arest la domiciliu. Este prima rază de speranţă în cei doi ani de zile de când pastorul a fost arestat, şi o dovadă că rugăciunile credincioşilor din toată lumea şi presiunile făcute de către autorităţile americane au efect.

Brunson are de înfruntat o posibilă sentinţă de 15 ani în închisoare pentru „comiterea de infracţiuni în numele unor grupări teroriste”. Brunson, acum în vârstă de 50 de ani, neagă cu vehemenţă acuzaţiile şi spune că nu se află în închisoare pentru că ar fi făcut ceva rău, ci pentru că este un pastor creştin evanghelic.

Cu toată revolta din media internaţională, unii observatori au speculat că Brunson ar putea fi eliberat la ultima audiere care a avut loc la mijlocul lui iulie, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Citiți mai mult accesând: https://www.stiricrestine.ro/2018/07/27/andrew-brunson-a-fost-mutat-din-inchisoare-in-arest-la-domiciliu/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.