Tadjikistan – locul 22 în Topul Mondial al Persecuției

De unde vine persecuţia

În Tadjikistan nu sunt permise nici un fel de activităţi religioase, altele decât cele care sunt autorizate şi monitorizate de către stat. Autorităţile guvernamentale reprezintă principalul persecutor şi, începând cu anul 2015, au intensificat nivelul represiunii. Deoarece protestanţii şi evanghelicii sunt suspectaţi că sunt spioni care urmăresc răsturnarea ordinii politice din ţară, guvernul le monitorizează strict orice activitate cu scopul de a controla şi în cele din urmă de a elimina complet prezenţa lor din ţară.

Încă din luna august 2011, a intrat în vigoare o lege ce interzice orice activitate religioasă a persoanelor mai tinere de 18 ani.

Citiți mai mult accesànd: https://www.stiricrestine.ro/2018/07/25/tadjikistan-locul-22-in-topul-mondial-al-persecutiei/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Tadjikistan – locul 22 în Topul Mondial al Persecuției

  1. Pingback: Tadjikistan – locul 22 în Topul Mondial al Persecuției — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

  2. octavpelin spune:

    A republicat asta pe Octavpelin’s Weblog.

Comentariile sunt închise.