Se aud pasi pe nori. Isus vine!

Cu fiecare secunda, cu fiecare ora si fiecare zi care trece, ne apropiem tot mai mult de revenirea Domnului Isus. Biblia spune ca diavolul stie acest adevar, ca mai are putina vreme, asa ca el lupta din rasputeri sa ne lege cat mai mult de acest pamant. Fiecare dintre noi ne putem evalua. De unde suntem legati mai tare, de cer sau de pamant? Unde avem indreptate privirile mai mult? Inspre problemele si framantarile acestui pamant, sau inspre rasplatirile vesnice?

Aticristul se pregateste. Va fi un om politic. Eu asa inteleg din profetiile Sfintei Scripturi, anticristul va fi un lider din UE. UE cuprinde o mare parte din fostul Imperiu Roman. Toate aceste evenimente se contureaza tot mai mult.

Observ ca in toate tarile din UE, cu cateva mici exceptii, liderii politici sunt denigrati si discreditati cu foarte multa agresivitate. Fenomenul acesta duce la o lehamite fata de clasele politice autohtone, locale. In acest mod populatiile tarilor din UE vor gi pregatite aa renunte mult mai usor la autonomie politica, administrativa si teritoriala. Europenii vor accepta incet, incet mult mai usor un presedinte unic (anticristul) si un guvern unic.

Ma intreb, ce fel de oameni ar trebui sa fim noi stiind aceste lucruri? Oare nu este o strategie diavoleasca sa fim dezbinati noi ca popor si pe acest fond, sa ne abandonam mai usor in bratele anticristului? Nu vedem cum diavolul racneste ca un leu si incearca sa blocheze referendumul pentru sustinerea familiei? Oare sustinand anumiti oameni politici, oare nu facem jocurile diavolului?

Sunt doar niste intrebari la care ne putem raspunde cu sinceritate? Este in joc viata si viitorul copiilor nostri.

Luca Deneș

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.