A trecut la Domnul fratele păstor Pavel Oarcea din Sebiș! Să ne rugâm pentru familie și pentru soția fratelui păstor care se afla într-o situație grava

Două persoane încarcerate pe DN79 A, în județul Arad, în urma unui accident rutier

Scris de Eugen Rogojan – Un eveniment rutier s-a petrecut vineri seara, pe Drumul Național 79 A, între Bocsig și Ineu. Două persoane sunt încarcerate.

Două persoane au rămas încarcerate între fiarele automobilului în care se aflau, după ce aceștia au intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe Drumul Național 79 A, între localitățile arădene Bocsig și Ineu.

Evenimentul rutier s-a petrecut vineri seara, înjurul orei 23. Intervine o echipă de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiş” al Județului Arad, pentru scoaterea victimelor blocate, dar și mai multe echipaje medicale, pentru a le acorda îngrijiri celor implicați în accident.

Victimele au fost extrase din resturile mașinii. O femeie a fost preluată de către cei de la Serviciul Județean de Ambulanță, cu multiple traume. În mașină se afla și un barbat, aflat în stop cardiorespirator, efectuându-se manevre de resuscitare la fața locului.

Sursa:

http://mobil.aradon.ro/#!mobilenews/detail/2069453

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la A trecut la Domnul fratele păstor Pavel Oarcea din Sebiș! Să ne rugâm pentru familie și pentru soția fratelui păstor care se afla într-o situație grava

  1. Dumnezeu sa mângâie familia

    Apreciază

Comentariile sunt închise.