Pavel Bejera este mult mai bine, va fi transferat la un spital in care vor accentua procedura de recuperare,si credem ca Dumnezeu va lucra in continuare

CrestinTotal.ro

In urma cu cateva luni Pavel Bejera a fost in coma indusa cateva saptamani din cauza faptului ca a suferit leziuni foarte grave la nivelul creierului, dupa un accident foarte grav la munca.

As dori sa multumesc tuturor celor care v-ati rugat pentru Pavel, Dumnezeu a lucrat in dreptul lui intr-un chip minunat, daca medicii nu i-au dat nici o sansa si au vrut ca parintii lui sa semneze acea decizie, in care îsi dădeau acordul ca organele lui sa fie preluate , din cauza faptului ca: ziceau medicii nu exista absolut nici o sansa sa isi revina.

Iata ca acum prin harul Domnului Pavel este deja mult mai bine, va fi transferat la un spital in care vor accentua procedura de recuperare,si credem ca Dumnezeu va lucra in continuare si Îsi va proslavi numele Lui, de Dumnezeu Minunat.

Ionel Drozd

Vezi articolul original

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pavel Bejera este mult mai bine, va fi transferat la un spital in care vor accentua procedura de recuperare,si credem ca Dumnezeu va lucra in continuare

  1. Doamne ia aminte!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.