ESTE SCRIS: adăpost (1)

Exodul 9:19 Pune-ţi dar la adăpost turmele şi tot ce ai pe câmp. Piatra are să bată pe toţi oamenii şi toate vitele de pe câmp, care nu vor fi intrat în case, şi vor pieri.»’”

Deuteronomul 32:37 El va zice: ‘Unde sunt dumnezeii lor, Stânca aceea care le slujea de adăpost,

Deuteronomul 33:12 Despre Beniamin a zis: „El este preaiubitul Domnului, El va locui la adăpost lângă Dânsul. Domnul îl va ocroti totdeauna Şi se va odihni între umerii Lui.”

Deuteronomul 33:27 Dumnezeul cel veşnic este un loc de adăpost Şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare. El a izgonit pe vrăjmaş dinaintea ta Şi a zis: ‘Nimiceşte-l.’

Judecatorii 8:11 Ghedeon s-a suit pe drumul celor ce locuiesc în corturi la răsărit de Nobah şi de Iogbeha şi a bătut oştirea care se credea la adăpost.

Judecatorii 9:15 Şi spinul a răspuns copacilor: ‘Dacă în adevăr vreţi să mă ungeţi ca împărat al vostru, veniţi şi adăpostiţi-vă sub umbra mea; altfel, să iasă un foc din spin şi să mistuie cedrii Libanului.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la ESTE SCRIS: adăpost (1)

  1. Pingback: ESTE SCRIS: adăpost (1) — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

  2. Doar in Dumnezeu îmi găsesc liniștea

    Apreciază

Comentariile sunt închise.