CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU IARTĂ!

” Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!” Matei 5:7

Când petrolierul Exxon Valdez a naufragiat în anul 1988, din el s-au scurs peste 40 de milioane de litri de păcură în cele mai curate ape de pe glob. Totul a fost afectat: oceanele, plajele şi fauna. Însă oricât de mare a fost acel dezastru nu se compară cu cel care apare când sentimentele tale intră în coliziune cu acţiunile altcuiva. Amărăciunea îţi întunecă lumea şi înăbuşă bucuria. Poate rănile tale sunt vechi – un tată abuziv, o soţie nestatornică sau o afacere eşuată. Sau poate sunt proaspete – o promovare ratată, o datorie neplătită, copii care au uitat că mai exişti. Oricum, trebuie să iei o decizie. Treci peste asta sau răzbună-te. Lasă rănile să se vindece sau să se transforme în ură. Eliberează-le sau reţine-le. Resentimentele permit lucrurilor care te macină să te mănânce de viu. Ele aţâţă focul şi dau aer flăcărilor care deschid rana din nou.

Ranchiuna este poluantul în care înoţi zilnic din pricina resentimentelor. Te simţi mai bine? Ţi-a adus acest lucru eliberare? Bucurie? Dacă azi ai sta lângă mormântul unuia dintre cei care ţi-au făcut rău te-ai simţi liber? Mă îndoiesc! Isus a spus: ” Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!” De ce? Pentru că ei au avut parte de o milă şi mai mare, a lui Dumnezeu, şi iertarea este cheia. Iertându-i pe ceilalţi, simţi ce simte Dumnezeu! Gândeşte-te, Dumnezeu ţi-a iertat mai mult decât va trebui să ierţi tu vreodată! Alegând să ierţi, te eliberezi şi îi eliberezi pe alţii. Aşa că iartă şi uită!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU IARTĂ!

  1. Pingback: CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU IARTĂ! — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

  2. Iertarea aduce bucurie

    Apreciază

Comentariile sunt închise.