CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ÎNTREABĂ-L PE DOMNUL!

„Copiii se băteau în pântecele ei; şi ea a zis: „Dacă-i aşa, pentru ce mai sunt însărcinată?” Sa dus să întrebe pe Domnul.” Genesa 25:22

Încă din perioada sarcinii, Rebeca a simţit conflictul care exista deja între gemenii ce-i purta. Aceştia concurau pentru atenţie şi favoruri chiar din uterul mamei!

Uneori vei experimenta o tensiune asemănătoare când vei încerca să dai viaţă viselor tale. Uneori vor părea în conflict unul cu celălalt, anulându-se unul pe celălalt. Însă Biblia spune că imediat ce a apărut un astfel de conflict, Rebeca „s-a dus să întrebe pe Domnul”! Aceasta este mereu o mişcare înţeleaptă! Rebeca a spus: „Dacă-i aşa, pentru ce mai sunt însărcinată?” înţelegi? De câte ori nu ţi-a fost teamă şi n-ai avut presimţiri rele în mijlocul succesului întrebându-te: „Ce este în neregulă cu mine? Lucrurile merg bine, de ce mă simt atât de neliniştit?” În sfârşit ai reuşit în afaceri şi familia începe să pară unită după multe lupte. Însă în loc să te simţi fericit, eşti dezamăgit şi nu simţi bucuria şi împlinirea pe care le aşteptai; te îngrijorează impactul alegerilor tale asupra viitorului. În momente din acestea, vino cu frământările tale înaintea Domnului. Cere-i ajutorul în privinţa conflictului din suflet; cere-i să-ţi dea pace în privinţa visului inimii tale. Nu uita – indiferent de realizarea ta, capacitatea acesteia de a te satisface este limitată. Nici un succes nu poate lua locul lui Dumnezeu. Aşa că învaţă să-ţi extragi tăria din El şi nu te baza pe realizările tale.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ÎNTREABĂ-L PE DOMNUL!

  1. Pingback: CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ÎNTREABĂ-L PE DOMNUL! — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.