Bucuria de a sluji în Venezuela

Oameni buni sunt bucuros să împărtășesc cu voi bucuria mea din Venezuela.
Sâmbătă am avut sărbătoare la centru Misiunii Hristic. Am rămas plăcut surprins de lucrarea pe care o facem impreuna cu cei de aici, de mai bine de doi ani și jumătate.
Am fost marcat și sensibilizat până la lacrimi să vad copii pe care în 2015 i-am găsit desculți și dezbrăcați, acum schimbați… mulți spunând ce înseamnă pentru ei Mision Hristic!
Misiunea Hristic i-a îmbrăcat, hrănit, i-a scos din anonimat. Mulți din ei nu vorbeau, nu aveau parte de educație… astăzi știu să se roage, să cânte, să recite versete și poezii.
Am rămas plăcut surprins să stau între ei, nu se mai despărțeau de mine. Îmi spuneau de toate, erau bucuroși de noi. Câteva mămici mi-au spus că toată săptămâna nu auzeau in casă din gura copiilor decât că vine Dorel. I-am felicitat pe toți cei care se implică în acest centru, și le-am spus că Dumnezeu va scoate din acești copii misionari, pastori, evanghelisti, oameni pentru împărăția lui Dumnezeu.
Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în lucrarea Misiunii Hristic, din Maturin. Toate acestea sunt posibile datorită Domnului, și vouă! Și nu uitați, urmează răsplătirile!

Cu dragoste,

Pantea Doru

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.