Este duminica si ma rog in mod special pentru cei care conduc tara. Binele nostru depinde de binele tarii in care traim. Ma framanta promblemele tarii mele. Ma ingrijoreaza viitorul familiei crestine din Romania. Observ lupta celor care sustin „valorile” imprumutate din vest.

Ma intreb, oare aici in tara mea, cine se mai lupta pentru valorile crestine? Liderii religiosi? Nu prea ma mai conving in ultima vreme. Crestinii profunzi? In ei am sperante.

Totusi, care este drumul spre rezolvarea acestei framantari legitime a romanilor? Cine se va mai pune la dispozitia lui Dumnezeu sa se implineasca acest deziderat? Stim ca fara sprijin politic nu avem nici o sansa. Ne ajuta presedintele? Din pacate a demostrat pana acum ca mai mult incearca sa ne incurce, decat sa ne ajute. PNL si USR? Nu sunt la guvernare. Slava Domnului ca nu sunt! Daca erau, sansele erau zero. Am vazut cat au „sprijinit” acest demers prin sesizarile depuse la CCR. Sa nu mai vorbesc despre luarile de cuvant. Cei de la USR sustin in mod direct demersulrile celor de la LGBT.

Atunci cine? Singura solutie, acum, ramane PSD. Wow! Chair asa? „Penalii”? Ciuma rosie? Oare vrea Dumnezeu sa se foloseasca de astfel de oameni ?

Imi aduc aminte de momentul in care Dumnezeu il foloseste pe Moise sa elibereze poporul evreu din robia egipteana. Moise, un criminal folosit de Dumnezeu in planul de eliberare!?

Este posibil ca Dumnezeu sa-l foloseasca pe Dragnea, un „penal”, pentru declansarea referendumului care sa sustina familia crestina?

Vom vedea. Datoria noastra este sa ne rugam pentru cei inaltati in dregatorii.

Doamne ajuta! Doamne da izbanda!

Luca Deneș

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.