Studio “Radio Filadelfia” Pastori din Morondava

Visul nostru de a împărtăși Evanghelia prin radio în peste 50 de localități, creând fie echipe și punând la dispoziție echipament și formare/ pregătire profesională va începe cu echipa din Morondava.

În luna septembrie sperăm să dăm startul noii echipe din Morondava, să avem un studio acolo și să împărtășim Vestea Bună prin cele două radiouri în care sunt difuzate emisiuni acolo: un radio în Morondava și un radio în Ankilizato.

I-am avut pe noi pe păstorii Lucian, din Miandrivazo, unde avem 1 emisiune pe săptămână și pe păstorii Sylvain Lekamisy și Pasteur Mbinintsoa din Morondava, care transmit câte 3 emisiuni pe săptămână printr-un radio local din Morondava, care retransmite emisiunile lor încă o dată, adică în total de 6 ori, iar Radioul local din Ankilizato le preia emisiunile pentru localitatea Ankilizato.

Păstorul Naina Sylvain este Directorul acestui proiect la nivel național, proiect care include intrarea cu Evanghelia în peste 50 de orașe mari, orășele și comune, adunând păstorii Assemblee de Dieu în jurul acestor mici proiecte, prin crearea de mici studiouri și echipe radio.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Studio “Radio Filadelfia” Pastori din Morondava

  1. Un proiect minunat

    Apreciază

  2. Pingback: Studio “Radio Filadelfia” Pastori din Morondava — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.