Rugăciune pentru misiune

Pace,

Într-o lume plină de necazuri adeseori ne temem de viitor, dar Dumnezeu este mai mare decât toate încercările noastre și El nu va fi niciodată prea ocupat să ne raspundă (Psalm 46:1), dacă noi Îl chemăm prin Domnul Isus. El va fi izvorul bucuriei noastre, în ciuda întristărilor de o clipă, dacă noi alegem să locuim aproape de Dumnezeu, prin Domnul Isus (Psalm 46:4).

Când n-i se clatină pământul sub picioare și nu e nimic stabil pe care să ne sprijinim sau să ne încredem, Dumnezeu rămâne de neclintit (Psalm 46:5). El rămâne singura „societate de asigurări” necoruptă, din lume și ne putem lega de El bărcuța noastră bătută de furtună.

În „jungla” lumii acesteia în care cei mai mulți oameni preferă să urle ca lupii și să sfâșie ca leii, Dumnezeu are ultimul Cuvânt (Psalm 46:6). Fie ca vocea Lui să fie auzită în primul rand în inimile noastre pentru ca El să facă ordine în viețile noastre. Dumnezeu este gata să câștige pentru noi, lupta din viețile și pentru viețile noastre (Psalm 46:9), dacă noi îl chemăm în ajutor, prin Domnul Isus.

Haideți să mulțumim împreună lui Dumnezeu, pentru:

1. Vestirea Evangheliei duminica dimineața. Și în duminica trecută ne-am împărțit în grupe, pentru a vesti Evanghelia în diferite zone. Zonele acoperite au fost Berubari, Randamali, Mohitnagar, Balapara, stația de tren și altele.

2. Slujirea pe care o face David în familia lui. Mama lui este bolnavă iar el a dus-o la spital pentru analize, iar acasă tot el face munca mamei lui, adică: mâncare, curățenie, etc.

3. Vestirea Evangheliei și difuzarea filmului „Calea Mântuirii”, în zona Randamali.

4. Vizitele pe care le-am putut face la câteva familii ale copiilor care stau cu noi.

5. Împărțirea de tractate în parc și la piață.

6. Întoarcerea cu bine a lui Atzinto, împreună cu surorile lui, de la tratament medical din Bengalore.

7. Întoarcerea cu bine a lui Sumitra și Barun de la un an de studiu biblic petrrcut în Calcuta.

Uniți-vă în rugăciune cu noi pentru:

1. Familia Boido, în care capul familie are o boală de piele urâtă și contagioasă („vărsat de vânt”). Noi vizităm această familie în fiecare duminică.

2. Familia lui Ganesh, cel care s-a sinucis sâmbăta trecută. Ei locuiesc în zona stației de tren pe care o vizităm în fiecare duminică. Aceste două familii nu sunt creștine.

3. Alegerile sătești din zona noastră care vor avea loc pe 14 mai (luni). Cu această ocazie, membii echipei noastre trebuie să călătorească și ei în satele lor pentru a vota.

4. Tinerii care se pregătesc să plece la școli biblice pentru un nou an de studiu: Sanjit, Abigail, David și Bishojit. Trei dintre ei ar trebui sa plece pe 18 mai.

5. David. El nu ar vrea să o părăsească pe mama lui care este bolnavă, pentru a pleca la studii biblice. Rugați-vă pentru mântuirea familiei lui (el mai are încă doi frați care sunt mai mici decât el).

6. Mântuirea și întărirea în credință a familiilor copiilor care stau la noi. Puține dintre ele sunt creștine. Părinții Rinei sunt alcoolici, iar părinții lui Natan și Lotika trăiesc o viață imorală.

7. Vindecarea lui Bamuni, o fată care stă cu noi. Mâna i s-a infectat, se pare că din pricina unor mușcături de păianjen.

8. Viața spirituală a lui Barun, căci am primit un raport negativ cu privire la el de la directorul școlii biblice la care el a studiat.

9. Pregătirea pentru căsătorie a Purnimei. Ea a intrat într-o relație cu un tânăr care face lucrare în Siliguri.

Tată, viitorul nostru în lumea aceasta este atât de nesigur. Fricile, ca niște umbre se ridică pe cale perspectivei noastre asupra viitorului, dar noi Te chemăm pe Tine, Soare al neprihănirii. Cu lumina Ta te rugăm să alungi toate umbrele întunericului din trecut, prezent și viitor. Domneste Tu în viețile noastre, deapururea, prin Domnul Isus!

Daniel

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Rugăciune pentru misiune

  1. Asculta Doamne!

Comentariile sunt închise.