Viziune vizavi de Vis: Viziunea noastră pentru lucrarea Joy4Madagascar pentru următorii 10-20 ani

Una dintre lucrurile bune pe care le-am descoperit ca și misionar pe câmpul de misiune a fost capacitatea de a visa. Doar când eram mic mai visam la diferite lucruri mari în viață, ca o evadare din realitatea trăită și zborul într-o altă lume, a imaginației, sub influența cărților pe care le citeam. Evadam pe mări și oceane, zburam fără aripi, vedeam cum mi-ar plăcea să fiu când voi ajungem mare, ce lucruri frumoase vom crea în viață. 🙂 Și vedeam toate lucrurile real, cu ochii minții sau ai imaginației.

Toți visăm lucruri frumoase pentru viața noastră, însă puțini ajungem să îndeplinim ceea ce ne-am propus.

La Biroul APME, de la șeful meu și directorul misiunii, pastorul Gheorghe Rițișan, am învățat ce este viziunea și diferența dintre vis și viziune și cum putem să punem pe picioare o viziune care vine de la Dumnezeu în inimă și nu ne dă pace ani de zile.

Viziunea este o imagine a viitorului pe care Dumnezeu ți-o pune în inimă sau tu ți-o planifici și pentru care începi să creezi un plan, împărțit apoi în mici pași de acțiune. Asta este o moștenire fantastică pe care am primit-o în cadrul organizației APME România și care m-a ajutat să creez vise mai realiste.

Când păstori de vârsta mea mă vizitează în Madagascar, se întâmplă să discutăm în mod deschis unde am dori să țintim cu lucrarea și cât timp am dori să îi dedicăm, care sunt obiectivele noastre pe termen scurt, mediu și lung.

Eu consider că darul meu spiritual este organizarea, așa încât aș putea să intru într-o astfel de viziune, dacă am sănătate, putere, oameni și resurse. De altfel, experiența noastră ca familie mi-a arătat că resursele nu sunt o problemă, cât timp există o direcție foarte clară spre care să ne îndreptăm.

Astăzi deschid puțin din inima noastră către dvs să vă arăt ce vedem noi prin credință aici în Madagascar după încă vreo 10-15 ani de lucrare, alături de alte familii de români care se vor stabili aici, alături de noi. Este viziunea noastră care ar putea deveni realitate, dacă Dumnezeu o întărește în noi și o pune și alte inimi.

Misiune Madagascar Saitis Marcel – Saitis Ramona Ioana –

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Viziune vizavi de Vis: Viziunea noastră pentru lucrarea Joy4Madagascar pentru următorii 10-20 ani

  1. Pingback: Viziune vizavi de Vis: Viziunea noastră pentru lucrarea Joy4Madagascar pentru următorii 10-20 ani — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

  2. Mi e dor de Madagascar

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.