Vestea bună pentru spectatorii de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

În această vară, pentru prima dată în istoria de 90 de ani a acestei competiţii, cupa mondială la fotbal se joacă în Rusia, şi o organizaţie de evanghelizare din SUA intenţionează să ducă Evanghelia la cei peste 3 milioane de fani ai fotbalului care vor fi prezenţi în Rusia pe perioada campionatului.

Mision Eurasia a încheiat un parteneriat cu mai multe biserici din Rusia pentru a răspândi 600.000 de Noi-Testamente, din care 100.000 sunt ediţie specială în limba rusă.

Tineri creştini din Rusia vor avea un rol determinant în această lucrare.

„Mission Eurasia pune accentul pe pregătirea lucrătorilor şi mobilizarea acestora pentru a fi liderii noii generaţii din ţările din fosta Uniune Sovietică,” a declarat Sergey Rakhuba, preşedintele organizaţiei, pentru CBN News. „Ne aflăm în faţa unei ocazii uriaşe de a duce mesajul lui Hristos la fanii fotbalului din Rusia.”

Citiți mai mult accesând:

https://www.stiricrestine.ro/2018/06/07/vestea-buna-pentru-spectatorii-de-la-campionatul-mondial-de-fotbal-din-rusia/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.