Ce zi memorabilă și copleșitoare pentru comunitatea din Rubuguri, Uganda și pentru echipa misionară!

Ce zi memorabilă și copleșitoare pentru comunitatea din Rubuguri, Uganda și pentru echipa misionară! 61 de persoane s-au botezat astăzi! Domnezeu continuă să facă lucruri minunate în acest sat. Rămânem uimiți de bunătatea Lui și pacea pe care o aduce în inima acestor oameni. Astăzi biserica a fost neîncăpătoare și probabil în scurt timp clădirea va trebui extinsă. Botezul a fost oficiat de pastorul Grigore Strîmbu din Sângeorz-Băi (Bistrița-Năsăud) alături de pastorul local Charles Turyatemba. Misionarul Daniel Mureșan a vorbit oamenilor din Cuvântul lui Dumnezeu, iar ceilalți membri ai echipei au pregătit masa pentru participanți. A fost un har să putem oferi o farfurie cu mâncare consistentă și carne de vită la aproximativ 1200 de copii flămânzi și 900 de adulți.

Mulțumim Domnului pentru toate, mulțumim celor care se roagă pentru oamenii din Rubuguri și mulțumim celor care au donat cu scopul de a susține lucrarea misionară din Uganda.

#misiuneasperanta, #botez, #rubuguri, #hrana, #sperantainuganda

Sursa:

https://www.facebook.com/misiuneasperanta/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ce zi memorabilă și copleșitoare pentru comunitatea din Rubuguri, Uganda și pentru echipa misionară!

  1. Domnul Isus Hristos sa fie slăvit

  2. liliana spune:

    Amin!

  3. Pingback: Ce zi memorabilă și copleșitoare pentru comunitatea din Rubuguri, Uganda și pentru echipa misionară! — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.