Vești din Uganda- Scrisoare de Informare, familia Brădean Marius și Margareta

Vă binecuvântăm în numele Domnului Isus Hristos cu multă pace și ne bucurăm să vă transmitem că suntem bine și ne-am bucurat nespus de sărbătoarea Învierii Domnului Isus împreună cu toți creștini din acestă țară.

În dimineața zilei de paști am chemat mai multe familii de creștini dintre vecini și le-am dăruit o masă tuturor închinând-o lui Dumnezeu.

Ne-am rugat pentru ei și am stat în părtășie cu ei dimineața iar apoi mai spre dupămasă am invitat la noi în casă pe unul dintre vecini de bloc. Acesta este musulman și am început să-i vorbim despre Domnul Isus și despre sărbătoarea Învierii.

Mai mult decît atât în acestă lună aprilie Domnul a pus pe inima mai multor frati români din țară și din alte țări europene să vină împreună aici în Uganda ca și un grup compact cu dorința de a ajuta la lărgirea împărăției lui Dumnezeu în Uganda.

Noi ne bucurăm pentru că am fost vizitați de acest grup de români cu care am avut o părtășie minunată timp de o zi aici la Arua și apoi am mers împreună să fim un ajutor și binecuvântare pentru refugiați din Rhino Camp în West Nile într-unul din satele lor dăruindu-le bidoane pentru apă și săpun și pe de altă parte alimente care să ajute hrana acestora măcar pentru o scurtă vreme.

Important a fost că am dorit cu toți să simțim prezența și atingerea lui Dumnezeu peste fiecare dintre noi. Am adus cântări de laudă Ne-am rugat unii pentru alții, dar în mod deosebit fratii nostri români pentru refugiați, pentru ca Dumnezeu să le dea vindecare celor bolnavi și să fie cercetați tot mai mulți dintre ei de Duhul Sfânt și pentru ca sufletele lor să fie mântuite iar pacea și binecuvântrea lui Dumnezeu să se reverse peste ei, peste familile lor și să poată să înceapă să trăiască o viață tot mai bună sub protecția și călăuzirea lui Dumnezeu.

În ultima vreme se pune tot mai mult problema ca toți factorii implicați în rezolvarea nevoilor acestor oameni să lucreze împreună.

În acest sens în săptămână următoare a duminicii Paștelui, o mare organizație umanitară Tear Fund din Marea Britanie care este implicată în ajutorarea tuturor refugiaților la nivel mondial, împreună cu Pentecostal Assembly of God Uganda au organizat un altelier de lucru în Arua.

La această întrunire au fost invitate mai multe alte organizați care activează aici în tabere și de asemenea mai multe biserici care sunt sau au mai fost implicate în această activitate de ajutorare a refugiaților.

Ne bucurăm că am putut să vedem împreună cu cei de la PAG Kampala și cei de la Tear Fund că acestă întâlnire a nostră a dat rezultate.

În lunile ce vor urma vom începe în mai multe sate să avem evanghelizare împreună cu biserica PAG Arua.

Ne dorim să ne purtați în rugăciune pentru a avea protecție fizică și spirituală și pentru a fi îmbrăcați cu putere de la Duhul Sfânt să facem această lucrare și să aducem cât mai multă roadă pentru împărăție.

Vă mulțumim și vă binecuvântăm în numele Domnului Isus Hristos.

Cu multă dragoste și respect

Marius și Marga Brădean

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Vești din Uganda- Scrisoare de Informare, familia Brădean Marius și Margareta

  1. Pingback: Vești din Uganda- Scrisoare de Informare, familia Brădean Marius și Margareta — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.