Un nou roman, scris de Ligia Seman

Dragi prieteni, va multumesc pentru sustinerea in rugaciune privind noul roman. Cu ajutorul lui Dumnezeu, dupa multa dedicare si incercari, am finalizat scrierea romanului. Este o mare biruinta si Îi mulțumesc Tatalui cresc pentru acest dar!

Urmeaza editarea, tehnoredactarea, corectura finala si tipărirea astfel încât pãnă în luna august proiectul sa fie definitivat. Va rog frumos, sa ma ajutati mai departe in rugaciune pentru aceste etape si pentru nevoile financiare ale acestei lucrari. Multumesc frumos!

Romanul conține in jur de 600 de pagini și tratează subiecte actuale: virtualul, singuratatea, dependenta de computer, jocuri electronice, site- uri imorale, comunicări defectuoase, cum pot afecta negativ teoriile si filozofiile greșite eternitatea oamenilor, crize ale adolescenților si ale celor de varsta mijlocie, dependenta de droguri, prostituție. ( Din nefericire, România este pe primul loc in Europa la capitolul “prostituție”! )

Deasemenea, am abordat si subiectul relatiilor de familie: parteneri de căsătorie, parinti – copiii, unde pot duce relatiile defectuoase intre acestia. Pe parcursul scrierii acestei carti,am simtit o ungere minunata a Duhului de evanghelizare si Bunul Dumnezeu mi- a revelat lucruri minunate bazate pe Cuvant care pot sa ajute la trezirea spirituala a multora din biserica si întoarcerea multor suflete la Hristos, Domnul nostru.

Ligia Seman

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un nou roman, scris de Ligia Seman

  1. Dumnezeu sa va binecuvinteze mult sora Ligua

    Apreciază

Comentariile sunt închise.