Ghidul „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană” scrie 25 de ani de istorie în 2018

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima apariţie a ghidului de rugăciune, acesta fiind gândit ca un mijloc de a-i încuraja pe ucenicii lui Hristos să se roage pentru musulmani.

De atunci, multe circumstanţe au influenţat realizarea acestui ghid de rugăciune. Acum putem promova iniţiativa 30 de zile de rugăciune la scară largă prin intermediul reţelelor de socializare, deşi cu mare atenţie în locurile sensibile, unde folosim aplicaţii de mesagerie securizate. Am început cu câţiva lucrători şi cu cele câteva biserici care au decis să se alăture, dar acum puteţi găsi peste un milion de creştini care se roagă folosind acest ghid, chiar şi în cele mai îndepărtate părţi ale lumii, în limbi de care nu ştiaţi că există.

De asemenea, în ultimii 25 de ani au avut loc şi dezastre naturale devastatoare, răspândirea extremismului islamic şi războaie necruţătoare în multe comunităţi musulmane de pe întreg pământul, dar şi cele mai multe mişcări de întoarcere la Hristos a musulmanilor, aşa cum menţionam şi în ghidurile de rugăciune din anii 2015 şi 2016.

În fiecare an primim feedback din partea cititorilor care ajung să îi vadă altfel pe musulmani, faţă de care şi-au deschis inimile pentru a-i înţelege mai bine şi pentru a reflecta dragostea fără egal a lui Hristos.

Ne-am bucura să vă auzim părerea! Trimiteţi-ne gândurile voastre şi povestiţi-ne despre felul în care 30 de zile a fost parte din viaţa şi credinţa voastră în ultimii 25 de ani!

„Cum a început 30 de zile?”

Un grup de lucrători ai Împărăţiei erau în timpul de rugăciune la o întâlnire în Orientul Mijlociu, când Dumnezeu le-a vorbit despre nevoia de a-şi focaliza rugăciunea pe Lumea musulmană şi de a fi intenţionali în a le arată dragostea lui Dumnezeu musulmanilor. Acest ghid de rugăciune este răspunsul lor.

„Cine scrie articolele şi cine produce acest ghid de rugăciune?”

Echipa este formată dintr-un grup divers şi global de oameni care au trăit şi au lucrat printre musulmani vreme îndelungată. Ei oferă voluntar din timpul lor pentru colectarea de informaţii, scrierea, traducerea, designul şi distribuirea ghidului.

Citiți mai mult accesând:

https://www.stiricrestine.ro/2018/05/12/ghidul-30-de-zile-de-rugaciune-pentru-lumea-musulmana-scrie-25-de-ani-de-istorie-in-2018/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ghidul „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană” scrie 25 de ani de istorie în 2018

  1. Rugaciunile noastre ating inima lui Dumnezeu

    Apreciază

Comentariile sunt închise.