13 morţi, 40 de răniţi: Trei biserici creștine, dintre care și o biserică penticostală, au fost atacate în Indonezia de teroriști

agnus dei - english + romanian blog

O familie cu 5 copii s-a aruncat în aer în 3 biserici din Indonezia: 11 morţi şi 40 de răniţi. Acţiunile, revendicate de Statul Islamic

Membrii unei familii se află în spatele unui val de explozii care au vizat trei biserici din Surabaya, al doilea oraș ca mărime din Indonezia, conform declarațiilor poliției.

Cel puțin 13 persoane au fost ucise și peste 40 de persoane au fost rănite în aceste atacuri. Conform investigațiilor poliției, mama împreună cu doii au provocat explozia la o biserică, în timp ce tatăl și doi fii au vizat alte două biserici, a spus șeful poliției, Tito Karnavian.

Exploziile de duminică, revendicate de Statul Islamic sunt cele mai periculoase din Indonezia din 2005. Anterior, Wawan Purwanto, de la agenția de informații din Indonezia, a spus că un grup inspirat de Statul Islamic, Jemaah Ansharut Daulah (JAD), a fost suspectat că se află în spatele atacurilor.

Tatăl…

Vezi articolul original 228 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.