ITP București-Admitere 2018

Stimați prieteni ai ITPB,

Mai sunt aproximativ două luni jumătate până la prima sesiune de admitere din acest an, iar rugămintea noastră este să dați mai departe acest mesaj cunoștințelor/prietenilor dumneavoastră despre care știți că sunt interesați să urmeze cursurile Institutului Penticostal.
Vă mulțumim pentru sprijin!

Cu apreciere,
Pastor Lector univ.dr. Ioan Brie

Ești deja implicat în slujire și vrei să-ți consolidezi cunoștințele biblice? Sau te numeri printre cei care își doresc să învețe cum pot să fie buni slujitori? Institutul Teologic Penticostal din București se pregătește să întâmpine o nouă generație de studenți. Aici vei găsi profesori bine pregătiți, care te vor îndruma în studiul Scripturii și în practica pastorală, îți vei face prieteni pe viață și vei avea ocazia să slujești în mod practic în campus și în biserici.
Pentru programul de studii de licență – specializarea „Teologie penticostală pastorală”, examenul de admitere are loc în perioadele 17-18 iulie și 13-14 septembrie 2018, iar pentru programul de masterat – domeniul „Biblie și societate” –, concursul se va desfăşura în zilele de 15 și 22 septembrie 2018.

Intră pe pagina noastră și află toate detaliile despre înscriere și tematica examenului de admitere.

Te așteptăm cu drag!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.