Vești din Madagascar

Pentru 2 zile la nivelul Regiunii Vakinankaratra s-a organizat de către Biroul Național Assemblée de Dieu – Departamentul de Copii și păstorii malgași din regiune o conferință de formare a liderilor sau învățătorilor care lucrează cu copiii.

Noi nu am apucat să ajungem la conferință decât puțin, cât să ne facem o idee despre lucrare, însă învățătorii de copii din regiune au beneficiat de o bună instruire în această lucrare atât de necesară în Biserica lui Dumnezeu.

Doamna Gladys Ratrema, liderul național pentru lucrarea cu copiii din Biserica ADD, ne-a vizitat la Centrul Biblic Joy4Madagascar împreună cu echipa ei de lucru cu care a venit în Antsirabe, iar ea, personal, a împărtășit câteva gânduri de încurajare înregistrate în Studioul Radio Filadelfia. Ea are o echipă de aproximativ 40 de lideri, însă în deplasări merg doar o mică echipă de 5-6 persoane pentru a asigura suportul tehnic necesar desfășurării formării liderilor sau lucrării cu copiii.

Doamna Gladys Ratrema are emisiuni înregistrate la Televiziunea Națională pe subiectul educației copiilor și a plantării Evangheliei în inimile lor.

Ne-a lăsat și materiale pentru lucrarea cu copiii și am împărtășit și noi și ei viziunea de atinge inimile generației de astăzi, care va deveni generația ce va putea lua decizii importanta în viitor.

Ea va mai reveni în oraș pentru o serie de înregistrări la Studio, pe care le vom difuza prin toate radiourile cu care lucrăm. În felul acesta, sperăm să se deschidă pe viitor o colaborare la nivelul formării de lideri pentru copii.

Misiunea Madagascar

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.