CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU STAI PE „CREASTĂ” PARTEA I

„… Eu pentru aceasta M-am născut şi am venit în lume…” Ioan 18:37

Dacă eşti păstor, există trei principii biblice după care trebuie să te ghidezi:

1 Nu folosi Biblia ca material pentru predică ci ca hrană. Cei care te ascultă ştiu când vorbeşti despre lucruri care nu sunt o realitate a vieţii tale.

2, Iubeşte oamenii însă fii „îndrăgostit” numai de Domnul. Ei sunt poporul lui Dumnezeu, nu al tău. Datoria ta faţă de ei este pentru un motiv şi pentru o vreme. Când ţi-ai încheiat lucrarea lasă-i în grija Domnului. Apoi „fă-ţi rost de o viaţă” şi construieşte-o în jurul lui Cristos.

3 Mesajul tău este atemporal, însă mijloacele tale sunt temporare. Ceea ce te-a adus în locul în care te găseşti azi nu te va duce neapărat în locul în care trebuie să fii. Dumnezeu îi şi mişcă pe cei pe care-i cheamă. A fi „chemat” înseamnă a fi mereu în mişcare dinspre ceva înspre altceva, altfel nu eşti chemat deloc. Dacă ceea ce faci nu funcţionează încearcă ceva diferit. Dacă ceea ce faci nu dă roade, opreşte-te şi întoarce-te către Dumnezeu pentru a cere noi instrucţiuni. Dacă scopul tău este să stai confortabil în poziţia de start, nu te vei putea bucura niciodată de ceea ce ţi-a pregătit Dumnezeu pe drum. Nu te poţi ruga pentru maturizare, în timp ce tu blamezi schimbarea, ştii de ce Isus n-a vindecat toţi orbii în acelaşi mod? Pentru ca noi să nu putem spune: „Acesta este modul de operare al lui Dumnezeul”

Poate spui: „Aceste lucruri sunt greu de realizat.” Bineînţeles, pentru că aceste lucruri te ţin proaspăt şi în formă, te maturizează, te ţin în genunchi şi te fac eficient în lucrare.

Sursa:

https://www.facebook.com/100004346821008

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.