Conferinta Pastorala a Conventiei 2018- Biserica “Alleluia” Detroit

Preaiubiți frați slujitori,

Mulțumim bunului Dumnezeu pentru această ocazie specială de a petrece împreună la Detroit a 50-a Conferință a Pastorilor Penticostali din SUA și Canada. Suntem bucuroși să vă putem găzdui în părtășia Bisericii Alleluia.

Dumnezeu a binecuvantat comunitatea Română Penticostală în toți acești ani și acum la al 50-lea an putem zice: “Eben-Ezer” – până aici Dumnezeu ne-a ajutat.

Dorim să fim o binecuvantare pentru dumneavoastră din punct de vedere spiritual și în aspectele găzduirii. Am primit cu bucurie oportunitatea să vă găzduim în acest eveniment important de părtășie și în calitate de gazdă vă stăm la dispoziție pe parcursul acestui eveniment in toate aspectele.

Ne-am rugat Domnului pentru timpul acesta ca Domnul Isus să cerceteze inimile noastre și să ne dea putere în implinirea chemării Lui.

În America și Canada, comunitatea Română Penticostală trebuie să stea in fața multor provocări și ne rugăm ca Dumnezeu să vă echipeze pentru a putea răspunde la nevoiile credincioșilor.

Privim cu speranță în viitor și credem că acest eveniment care unește credincioșii Români din diaspora va continua sub binecuvantarea lui Dumnezeu și anul acesta sub coordonarea Pastorului Lazar Gog și a Bisericii Emanuel din Anaheim, California.

Pastor Gabi Fazecaș împreună cu conducerea Bisericii Alleluia

Acest articol a fost publicat în COMUNICATE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.