Fetele pocăite nu sunt perfecte

Azi am avut o zi super plină. Și în ziua asta super plină aud cum că un grup de băieți este dezamăgit de revista asta pentru prințese. De ce? Că fetele nu sunt așa de prințese pe cât își zic. Să traduc, că fetele pocăite sunt niște fățarnice, care zic una și fac alta.

No, bun, ăsta e un articol pentru băieți.

Și bine ar fi de ați avea răbdare să citiți până la final.

Hai să vă zic ceva. Și să vă intre bine în cap. Nici blogul, nici revista, nici cele care citesc revista, nici fetele care habar nu au de acest blog ori de revistă, dar sunt pocăite, NU SUNT PERFECTE. Și da, oricare dintre noi vă putem răni. Vă putem frânge inima. Și știți de ce? Că suntem oameni. Nu, nu o vom face în mod intenționat, dar cu siguranță vă putem dezamăgi. De ce?

Că suntem aici jos. Azi suntem o variantă mai bună decât ieri. Mâine mai bună decât azi. Să mă iau pe mine. Ca să nu zic despre o altă fată.

Știu că au fost băieți care au vrut să mă cunoască, să vadă cât de perfectă e fata care scrie despre toate lucrurile alea. Să vadă dacă vorbesc cu băieți după ora 22, dacă stau în față cu un băiat, dacă ies la întâlniri, dacă mă fac cu rimel, dacă port lănțișor ori fustă mai scurtă. No, hai să vă spun. Da, vorbesc după ora 22 cu băieți, cu cei care mi-au câștigat respectul, da, stau în față cu un singur băiat, și nu, nu e prietenul meu, da, mai mă fac cu rimel. Și da, port un lănțșor cu perlă primit de la sora mea. Of, am mers în iad?

Hai să vă mai spun.

Vorbesc mult, uneori mă enervez din nimic, sunt irascibilă, uneori trece o zi fără să stau cu Dumnezeu, alteori jignesc, alteori judec, alteori port o fustă prea scurtă pentru norme. Alteori nu îmi dozez bine timpul. Alteori sunt impulsivă și iau decizii bazate pe ceea ce simt. De ieșit la întâlniri încă nu, dar dacă aș face-o știu că unii m-ar arde pe rug.

Și da, sunt imperfectă. Și mă bucur că sunt așa.

Știți de ce?

Că aici se vede harul. Măi, poate că ieri am dat-o în bară rău de tot la fel ca o fată fără Dumnezeu, dar știi care e diferența dintre mine și fata aia? Crucea. În lumina Crucii eu sunt curată și reabilitată. Da, cu anumite consecințe și eu am datoria să nu mai cad în păcatul de ieri, dar dacă în umbra Crucii eu sunt curată, cu ce drept mă faci pe mine ipocrită? Că am căzut? Că te-am dezamăgit? Da, așa e. Dar când tu arați cu degetul spre mine, trei sunt îndreptate împotriva ta.

De ce am scris asta?

Citiți mai departe:

https://www.boradoroteea.com/single-post/2018/04/12/Fetele-pocăite-nu-sunt-perfecte

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.