Oare Hristos chiar a înviat dintre morți? Patru confirmări că noi slujim un Domn înviat

V-ați gândit vreodată să răspundeți singuri la această întrebare? Ce ați spune voi cuiva ca să-i arătați că Hristos chiar a înviat dintre cei morți?

Învierea lui Isus – dogma centrală a credinței creștine, căci aceasta sărbătorim noi de Paște – este de fapt un timp de bucurie, un moment când să cugetăm la adevărul Creștinismului într-un mod mai profund și să privim mai specific la evidența Învierii lui Hristos.

Este atât de important – în calitate de creștini – să fim asigurați de adevărul învierii pentru că, așa cum declara și Pavel, ”Dacă nu este o înviere a morților, nici Hristos n-a înviat. Și, dacă n-a înviat Hristos, atunci propovăduirea noastră este zadarnică, și zadarnică este și credința voastră” (1 Corinteni 15:13-14).

În această privință vom oferi patru puncte care sunt o evidență a faptului că Hristos a înviat într-adevăr din morți și o motivație în plus să ne bucurăm în această sărbătoare – și oricând altă dată.

Evidența Învierii lui Hristos

Expunerea de mai jos este o serie de patru dovezi pentru Învierea lui Hristos, așa cum sunt subliniate de Dr. Gary Habermas, istoric american, erudit al Noului Testament și filozof de religie, care are ca specialitate studierea și ținerea de prelegeri despre Înviere. Fie ca aceste dovezi să vă încurajeze credința și să vă inspire să căutați Adevărul!

Citiți mai mult:https://crestinismtrait.blogspot.ro/2018/04/oare-hristos-chiar-inviat-dintre-morti.html?m=1

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Oare Hristos chiar a înviat dintre morți? Patru confirmări că noi slujim un Domn înviat

  1. A învia Hristos din morți

    Apreciază

Comentariile sunt închise.