Un român moare în direct, în timp ce dă sfaturi într-o biserică: “Fraților, nu fiți supărați“

Un român din Sângeorz-Băi moare în direct, în timp ce dă sfaturi “frățești“ într-o biserică. Video-ul în care un bătrân se prăbușește la pământ  în fața mai multor oameni a devenit viral pe rețelele de socializare.

Chiar înainte de Paște, un bărbat în vârstă, probabil cel mai bătrân dintre cei prezenți în încăpere, a trecut în neființă, după ce a ținut o prelegere în fața semenilor  săi. A vorbit despre Dumnezeu și despre Fiul Lui, care S-a Răstignit și S-a Înălțat la ceruri, pentru noi oamenii și pentru a noastră mântuire.

Incredibil și emoționant, în același timp, a fost faptul că înainte de a se prăbuși la pământ a fost pus la îndemn și a zis următoarele cuvinte: “Fraților, fiți bucuroși că noi suntem mântuiți, nu fiți supărați!“. În urma acestor vorbe, bătrânul a picat jos și a murit chiar acolo în biserică.

Sursa: Octavian Curpas

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un român moare în direct, în timp ce dă sfaturi într-o biserică: “Fraților, nu fiți supărați“

  1. Pingback: Un român moare în direct, în timp ce dă sfaturi într-o biserică: “Fraților, nu fiți supărați“ — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.