Wycliffe Romania | Motive Rugaciune Misiune

Curând se apropie sărbătoarea de Paște, și mii de creștini vor sărbători învierea Domnului nostru Isus Hristos. Fiul lui Dumnezeu care a venit pe pământ printre noi a murit iar acum este veșnic viu. Prin El și noi suntem vii, putem învinge teama morții și suntem sfinți prin jertfa Sa măreață care a avut loc o dată pentru totdeauna. Fiți alături de noi în răspândirea acestei vești bune popoarelor care nu au parte de Cuvântul Său cel viu!

Flacăra pasiunii pentru misiune: România

Mulțumim lui Dumnezeu pentru buna desfășurare a conferinței care a avut loc la Biserica Betel din Codlea, Brașov, și care face parte dintr-un proiect inițiat de păstorul Dr. Cornel Boingeanu. Turneul va continua și te vom invita să iei parte la un eveniment diferit și unic. Dorești să vezi și să simți cum este să întâlnești culturi diferite și să asculți mărturia misionarilor? Atunci nu rata această șansă! Împreună cu Alianța Evanghelică din România și OM România aducem o parte din misiune mai aproape de tine. Lasă-te surprins de ceea ce Dumnezeu poate face prin tine.

Slujind grupului etnic Patep: Papua Noua Guinee

Mihai și Hajni slujesc în Papua Noua Guinee iar acum Dumnezeu i-a călăuzit să slujească grupului etnic Patep. Rugați-vă împreună cu ei pentru:

• putere și înțelepciune în a-i ajuta pe cei din poporul Patep (Pɨtep) din Papua Noua Guinee să folosească și să înțeleagă mai bine Scriptura, folosind limba lor maternă;

• rugați-vă ca frații din Patep să rămână tari în Cuvântul auzit și să nu se lase “duși de valuri încoace și încolo și purtați de orice vânt de învățătură prin șiretenia oamenilor…” Efeseni 4:14,15;

• rugați-vă ca celelate sate din Patep, pe care încă nu le-am vizitat, să ne primească cel puțin la fel de bine;

• rugați-vă și pentru noi ca Dumnezeu să ne ajute să învățăm repede limba Patep, să deschidă în continuare uși de ucenicizare și să ne călăuzească în munca continuă de pregătire a materialelor pentru studiu biblic.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.