HRISTOS A ÎNVIAT !

Sărbătoarea Învierii Domnului ne reamintește de glorioasa biruință a Mântuitorului asupra morții, este dovada că Isus este Fiul lui Dumnezeu. Ea aduce speranța întâlnirii personale cu Isus și revederea celor dragi plecați din lumea aceasta. Dar oricâte binecuvântări oferă această sărbătoare, nu le putem avea dacă nu călătorim zilnic purtând crucea ocărilor alături de Mântuitorul.

Vrei bucuria învierii? Nu se poate fără drumul crucii, fără cununa de spini, fără sărutul trădări lui Iuda.

Nimeni nu poate pretinde că a înviat împreună cu Isus dacă nu a fost răstignit alături de El. Dacă n-ai fost alungat, dispreţuit, scuipat, batjocorit sau neîndreptăţit pentru numele Lui, de ce te-ai bucura doar de învierea Lui? Dacă nu stai la masă cu El, fugi și de spălarea picioarelor, dormi când El agonizează în Ghetsimani la rugăciune, n-ai nici cântarea, nici jugul sau lacrimile Lui, nu-ţi place nici smerenia,dărnicia,ascultarea, nici adunarea ucenicilor Lui, de ce vrei doar învierea şi gloria? Creștinismul adevărat e întreg ori nu este.

Invităm toți ucenicii Domnului de oriunde ar fi, care doresc să fim împreună, alături de Biserica Betania str.Spitalului, Huedin.

Joi 05 aprilie, ora 19:00 – Cina Domnului

Vineri 06 aprilie, ora19:00 – În amintirea morții lui Isus

Duminică 08 aprilie 09:00-12:00 şi 18:00-20:00 – Învierea Domnului Isus

Vă aşteptăm cu mare drag!

Cornel Miclea

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la HRISTOS A ÎNVIAT !

Comentariile sunt închise.