Declarație surprinzătoare a prințului moștenitor al Arabiei Saudite: Israel are dreptul să existe! „Are dreptul la un teritoriu”!

agnus dei - english + romanian blog

În Orientul Mijlociu se pun la cale noi alianțe. Pe de o parte se află Turcia și Iran, iar de cealaltă parte Israel și Arabia Saudită.
Mohamed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, a spus într-un interviu acordat revistei americane The Atlantic că Israelul „are dreptul la un teritoriu”.
„Cred că palestinienii și israelienii au dreptul la propriile lor teritorii. Trebuie să obținem însă un acord de pace pentru a garanta fiecăruia stabilitatea și pentru a întreține relații normale”, a spus Mohamed bin Salman.
Totuși, prințul moștenitor al Arabiei saudite, în vârstă de 32 de ani, nu recunoaște astfel și existența statului evreu. O existență pe care Ryadul a refuzat dintotdeauna s-o accepte câtă vreme Israelul nu se retrage din teritoriile ocupate după 1967, teritorii pe care palestinienii le revendică pentru a-și clădi propriul stat.
Analiștii cred că Arabia Saudită face presiuni mari pentru a-i obliga pe palestinieni să…

Vezi articolul original 360 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Declarație surprinzătoare a prințului moștenitor al Arabiei Saudite: Israel are dreptul să existe! „Are dreptul la un teritoriu”!

  1. Marit sa fie Domnul!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.