„Credința care strălucește” – o nouă conferință cu Otniel Bunaciu la Reșița

Dr. și profesorul Otniel Ioan Bunaciu continua seria de întâlniri pentru tineri cu genericul: „Credința care strălucește”. Sâmbătă, 31 martie 2018, provocarea: „EU POT: Participa, Observa, Transforma” ajunge la Reșița. Evenimentul este găzduit de Biserica Baptistă „Speranța” începând cu ora 17:00.

Conferințele „Credinţa care străluceşte” sunt o inițiativă a dr. Otniel Ioan Bunaciu și pun în dezbatere probleme vitale pentru generaţia de azi. Pe agenda discuțiilor se va dezbate un subiect sensibil: „Impactul schimbărilor culturale asupra trăirii spirituale şi mărturiei creştine”. Prima conferință de acest gen a avut loc în 13 ianuarie 2018, la Viena.

Dr. Otniel Ioan Bunaciu este profesor universitar şi predă la Universitatea din Bucureşti unde a fost abilitat în teologie şi unde conduce doctorate. Din anul 2003 este Decanul Facultăţii de Teologie Baptistă din cadrul Universităţii. Este profesor la Institutul Teologic Baptist din Bucureşti (ITBB) din anul 1991 şi în prezent este Preşedintele Senatului ITBB. Alte colaborări în sfera educaţiei sunt cu TCMII din Austria unde predă în programul de master şi cu Universitatea „Divitia Gratiae” din Chişinău, Republica Moldova.

Sursa: https://www.stiricrestine.ro/2018/03/30/credinta-care-straluceste-o-noua-conferinta-cu-otniel-bunaciu-la-resita/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.