Marșul pentru viață 2018: Peste 20.000 de oameni au ieșit în toată România pentru cel mai important eveniment dedicat vieții. 5.000 la București. 6.000 la Iași . 4.000 la Cluj-Napoca

agnus dei - english + romanian blog

Marșul pentru viață 2018: Peste 20.000 de oameni au ieșit în toată România pentru cel mai important eveniment dedicat vieții. Mărturia lui Aurelian Temișan: Mama nu voia să mă mai aibă, dar doctorul i-a spus: Fă-l, că ai să-mi mulțumești mai târziu.

Sâmbătă, 24 martie, a avut loc în toată țara „Marșul pentru viață”, cel mai important eveniment public dedicat protejării vieții copiilor născuți și nenăscuți. Aflat la a cincea ediție, evenimentul este organizat de Asociația „Studenți pentru Viață”.

La București,  peste 5.000 de persoane au înfruntat vremea geroasă și au mărșăluit pe traseulParcul Unirii – Aleea de ieșire dinspre Bd. Unirii – Str. Bibescu Vodă – Bd. Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului. Ei au purtat mesaje precum „Sunt pentru viață”, „Mame pentru viață”,  „Suntem generația pro viață”, etc. A urmat o reprezentație artistică prezentată de actrița Ioana Picoș.

Artistul Aurelian Temișan a spus că el însuși a fost la un…

Vezi articolul original 307 cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.