Londra închide 500 de biserici si deschide 432 de noi moschei

infoCrestin

Islamizarea Londrei este aproape completă, cu sute de curţi oficiale sharia funcţionând în capitală, şi moschei deschizându-se acolo unde bine cunoscute biserici creştine au stat pentru multe sute de ani.

Londra este mai islamică decât multe ţări musulmane luate la un loc”, potrivit Maulana Syed Raza RIZVI, unul dintre predicatorii islamici care conduc acum “Londonistan”, aşa cum a botezat jurnalista Melanie PHILIPS capitala britanică. Nu, RIZVI nu este un extremist de aripă dreaptă.

Laureatul Nobel pentru literatură, Wole SOYINKA, a fost mai puţin generos. El a denumit Regatul Britanic “o groapă de gunoi pentru islamişti”.

Teroriştii nu pot suporta multiculturalismul londonez”, a afirmat primarul londonez Sadiq KHAN după atacul terorist mortal din Westminster de anul trecut. Şi reciproca este valabilă: multiculturaliştii britanici hrănesc fundamentalismul islamic.

Peste toate acestea, Londonistan, cu cele 423 de noi moschei, se edifică pe ruinele triste ale creştinismului englezesc. Multiple biserici creştine emblematice din Londra au fost convertite în moschei.

Institutul Gatestone raportează: Biserica Unită HYATT a fost cumpărată de către comunitatea egipteană spre a fi convertită în moschee. Biserica Sfântului Petru a fost transformată în moscheea Madina. Moscheea Brick Lane a fost construită pe o fostă biserică metodistă. Nu doar clădirile sunt convertite, ci şi oamenii. Numărul convertiţilor la islam s-a dublat; adesea aceştia îmbrăţişează islamismul radical, precum Khalid MASOOD, teroristul care a lovit Westminster.

Daily Mail a publicat fotografii cu o biserică şi o moschee aflate la câţiva metri una de cealaltă în inima Londrei. La biserica San Giorgio, proiectată să deservească 1.230 de credincioşi, s-au adunat doar 12 persoane pentru a serba mesa. La biserica Sfânta Maria, au fost 20.

Moscheea Bruno Street Estate din apropiere are o problemă diferită: supra-aglomerarea. Este mică şi poate găzdui doar 100 de oameni. Vinerea, credincioşii trebuie să se reverse pe stradă pentru a se ruga. Dacă e să ţinem seama de tendinţa actuală, în Anglia creştinismul devine o relicvă, în vreme ce islamismul va fi religia viitorului.

Citiți mai mult: https://www.infocrestin.com/londra-inchide-500-de-biserici-si-deschide-432-de-noi-moschei/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Londra închide 500 de biserici si deschide 432 de noi moschei

  1. Dumnezeu sa binecuvanteze comunitatea crestina!

Comentariile sunt închise.