Aniversarea Bisericii “Sfânta Treime”

Au trecut 7 ani de când s-a născut Biserica „Sfânta Treime”. Acest eveniment ne aduce aminte de 70 de oameni care au îndrăznit în anul 2011 să creadă într-un vis, într-un proiect care urma să fie pentru ei, dar și pentru mulți alții, o mare binecuvântare spirituală.

În România, toți creștinii suntem azi privilegiați: trăim vremuri de mari binecuvântări deoarece Îl putem primi pe Domnul Isus în fiecare clipă a vieții noastre, prin lucrarea Duhului Sfânt, prin botez, fără să fim persecutați în vreun fel.

Biserica este locul întâlnirii noastre cu Dumnezeu. Este locul special, locul cel mai potrivit pentru ca Dumnezeu să stea de vorbă cu noi și noi să vorbim cu El. Această minune se vede atunci când oamenii intră în Biserică cu probleme, cu frământări, cu boli și cu păcate, iar când pleacă, o fac eliberați, iertați, fericiți, iar unii chiar vindecați fizic.

Aceasta este minunea pe care o face Dumnezeu prin lucrarea Duhului Sfânt și prin jertfa Domnului Isus Hristos care a murit pentru păcatele noastre ca noi să ne putem numi copii ai lui Dumnezeu: „Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu, născuți nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.” – Ioan 1:12-13

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.