18 copilași ca 18 flori de primăvară! La 54 de ani, românca Livia Ionce e „mamă” pentru zece fete și opt băieți: „Nu am plănuit câți copii să avem. Il lăsăm pe Dumnezeu să ne ghideze viețile!”

Acum zece ani, toate ziarele canadiene titrau dacă nu pe prima pagină, pe cea de-a doua că românca Livia Ionce, atunci în vârstă de 44 de ani, a dat naștere celui de-al 18-lea copil, o fetiță. 

Povestea Despinei, românca devenită mamă la 54 de ani: „E un copil ÎN RATE! Donatorul, tatăl ei, are ochii albaștri și e antrenor de fotbal. Nu nimeream eu așa bărbat în realitate!”

Presa canadiană a declarat-o pe Livia „cea mai prolifică mămică”, deoarece nici o altă femeie nu a mai născut atâția copii pe teritoriul canadian. Nici până atunci, nici de atunci încolo, adică în ultimii zece ani.

Micuța Abigail, așa cum a fost botezată fetița, a fost vizitată la spital de toți frații mai mari, cel dintâi fiind un tânăr de 23 de ani în 2008. „Nu am plănuit câți copii să avem. Il lăsăm pe Dumnezeu să ne ghideze viețile!”, a declarat atunci jurnaliștilor Alexandru Ionce, capul familiei.

Capul familiei a vrut un băiat

La fel ca și mama eroină, și capul familiei a fost încântat de nașterea fetiței. pe care au numit-o „un dar de la Dumnezeu”.

„Sincer să fiu, aș fi preferat să am un băiețel, că să existe un echilibru în familie. Însă sunt foarte fericit și așa, cu atât mai mult cu cât Livia și fetiță nou-născută, Abigail, sunt perfect sănătoase. Am primit zeci de telefoane din diverse colțuri ale lumii, pentru a face declarații. Am fost sunat din Germania, din Marea Britanie, de la numeroase publicații și agenții din toată Canada și chiar și din România”, s-a lăudat atunci Alexandru Ionce.

Sursa:

https://a1.ro/premium/18-copilasi-ca-18-flori-de-primavara-la-54-de-ani-romanca-livia-ionce-e-mama-pentru-zece-fete-si-opt-baieti-nu-am-planuit-cati-copii-sa-avem-il-lasam-pe-dumnezeu-sa-ne-ghideze-vietile-id740514.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 18 copilași ca 18 flori de primăvară! La 54 de ani, românca Livia Ionce e „mamă” pentru zece fete și opt băieți: „Nu am plănuit câți copii să avem. Il lăsăm pe Dumnezeu să ne ghideze viețile!”

  1. Familia este invenția lui Dumnezeu PENTRU , EL investeste in familie

    Apreciază

Comentariile sunt închise.