Înmormântarea lui Billy Graham va avea loc într-o „catedrală de pânză” pe 2 martie 2018.

Eu sper ca Dumnezeu sa mai ridice predicatori cu impact mondial, care sa deschida treziri spirituale de asemenea anvergura si in secolul XXI !

Înmormântarea lui Billy Graham va avea loc într-o „catedrală de pânză” pe 2 martie 2018. Mai multi presedinti de stat vor fi la funeralile evanghelistului.

Billy Graham va termina alergarea la fel cum a început-o: sub un cort mare alb, în fața a mii de oameni. Purtătorul de cuvânt al familiei, Mark DeMoss, a anunțat miercuri că serviciul funerar al lui Graham va avea loc vineri, 2 martie, într-un cort de pânză amenajat lângă Biblioteca Billy Graham din Charlotte, Carolina de Nord.

Sicriul lui Graham va fi mutat din casa funerară din Asheville la Charlotte, sâmbătă, 24 februarie. Sicriul lui Graham va fi pus la la Graham Family Homeplace unde publicului i se va permite să-și aducă un ultim omagiu față de marele predicator.

Serviciul funerar este privat și va include membrii familiei, prietenii și liderii comunității care au fost atinși de lucrarea lui Graham. Aproximativ 2.300 de persoane vor fi invitate să participe la serviciul de 90 de minute

Billy Graham a aprobat personal programul și detaliile ceremoniei funerare cu ani înainte de moartea sa și a asigurat că atenția nu va fi asupra lui, ci asupra Evangheliei. Fiul său, Franklin Graham, va avea mesajul principal, în timp ce fratele său și cele trei surori vor vorbi pe scurt pentru a-și onora tatăl.

Slujirea prin predicare a lui Graham a câștigat atenția națională în 1949, când a organizat o cruciadă în centrul orașului Los Angeles, sub un cort mare alb, cunoscut și sub denumirea de „catedrală de pânză”.

„Familia și membrii echipei sale au considerat că ar fi potrivit să țină serviciul funerar sub un cort ca o reamintire a modului în care a fost lansată lucrarea sa publică”, a spus DeMoss.

Sicriul lui Graham a fost executat manual la cererea lui, de către deținuții din închisoarea din Angola în 2006.

Graham va fi îngropat lângă soția sa, Ruth, care a murit în 2007, în grădina Bibliotecii Billy Graham.

(Sursa: CBN News)

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Înmormântarea lui Billy Graham va avea loc într-o „catedrală de pânză” pe 2 martie 2018.

  1. Domnul sa isi cerceteze biseruca!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.