Pastorul Americii, Billy Graham, a avut influenţă la Casa Albă în mandatul a 10 preşedinţi americani

agnus dei - english + romanian blog

Evanghelistul Billy Graham, considerat una dintre cele mai mari personalităţi ale secolului XX, a murit miercuri, la vârsta de 99 de ani. Graham a avut influenţă la Casa Albă în mandatul a 10 preşedinţi americani, ultimii 12 preşedinţi ai SUA, ţinând să aibă cel puţin o întâlnire cu „Pastorul Americii”, aşa cum a fost supranimit Graham.

Până în ultimii ani ai vieţii sale, Billy Graham a fost în topul celor mai influenţi oameni ai planetei, în secolul XX. Începând din anii ’50 Billy Graham a apărut în mod constant pe lista celor mai admiraţi oameni din lume întocmită de organizaţia Gallup. Spre exemplu, în 2008 Billy Graham ocupa locul patru în sondajul realizat în S.U.A. de Gallup, după Barack Obama, George W. Bush şi John McCain. În 2012, Billy Graham era tot pe locul patru, după Barack Obama, Nelson Mandela şi Mitt Romney. Într-un sondaj realizat în 2016 de institutul…

Vezi articolul original 238 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pastorul Americii, Billy Graham, a avut influenţă la Casa Albă în mandatul a 10 preşedinţi americani

  1. Pentru noi trecerea în neființă poate constitui o pierdere, însă pentru cel credincios moartea este un câștig! Biserica singura instituție care prin moartea credinciosilor nu scade cu creșterea!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.