Marele evanghelist Billy Graham și-a încheiat alergarea pe pământ -Doina Bejenaru

Cel mai mare evanghelist al secolului XX și-a încheiat alergarea și a plecat în veșnicie la vârsta onorabilă de 99 de ani. Așa numitul „Pastorul Americii” a fost consilierul pentru președinții americani din timpul vieții lui.

Pentru el Marea Trimitere: „Duceţi-vă în toată lumea şi vestiţi Evanghelia la orice făptură” (Marcu 16:15) a fost o poruncă pe care şi-a atribuit-o în mod literal şi a făcut-o o realitate prin modul de a trăi şi sluji.

„Unicul meu scop în viaţă este să ajut oamenii să găsească o relaţie personală cu Domnul, care, cred eu, vine prin cunoaşterea lui Cristos” – Billy Graham.

Viaţa lui a fost marcată de evenimente în masă, iar ţelul lui era de a ajunge cu Mesajul Evangheliei la cât mai mulţi oameni. În slujirea lui, a predicat la peste 215 milioane de oameni din peste 185 de ţări. Este omul care a vorbit la mase de oameni, cum nu a mai făcut-o nimeni altul în întreaga istorie.

Citește mai mult accesànd: https://www.stiricrestine.ro/2018/02/21/marele-evanghelist-billy-graham-si-a-incheiat-alergarea-pe-pamant/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.