Legalizarea mariajelor anormale reprezintă unul din marile eșecuri ale națiunilor europene…

Așa numitele “căsătorii homosexuale” sunt împotriva a ceea ce ne învață Dumnezeu. Și întotdeauna ceva care este deosebit de ceea ce ne învață Dumnezeu este un pericol pentru societate. Istoria poate garanta acest lucru.

Biblia nu ne învață discriminarea, dar Cartea Sfântă este destul de explicită în privința homosexualității. Este foarte clară, nu lasă loc pentru interpretări. Homosexualitatea este un păcat și un atac grav la morală. Cum putem noi avea alt punct de vedere? Doar făcându-l pe Dumnezeu mincinos sau ignorând cu bună știință Cuvântul Său.

Cei care susțin că mariajul împotriva naturii stabilizează societatea, sunt mincinoși. Aceste “căsătorii” anormale sunt împotriva Legii lui Dumnezeu și slăbesc nu numai societatea ci și fiecare popor. Așa că povestea cu stabilizarea societății este doar o altă minciună vândută de propaganda corectitudinii politice.

De fapt, natiunile Europei traversează o criză spirituală majoră și singura șansă de redresare este să-și ceară iertare de la Dumnezeu, să se pocăiască, deoarece dacă nu se vor pocăi, mai devreme sau mai târziu, judecata lui Dumnezeu va veni peste națiunile Europei.

Samy Tuțac

Sursa:

http://www.baptist-tm.ro/legalizarea-mariajelor-anormale-reprezinta-unul-din-marile-esecuri-ale-natiunilor-europene/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.